About the Company

За компанията

Елаците-Мед АД е високотехнологична и социално отговорна минна компания, една от водещите в България. Дружеството осъществява открит добив и първична преработка на медно-порфирни златосъдържащи руди от находище „Елаците”. Добитата и натрошена руда се транспортира от открития рудник – гр. Етрополе, до Обогатителния комплекс в с. Мирково

Нашата основна мисия е дългосрочно развитие на минния комплекс, устойчив растеж и оптимално оползотворяване на природните ресурси, добавена стойност за нашите служители, партньори и обществото.

През годините постигнахме дигитална трансформация, която ни нарежда сред лидерите в прилагането на иновативни и високотехнологични системи в производството. Увеличихме ефективността и се стремим да подобряваме безопасността при работа и да създаваме вдъхновяваща работна среда в нашата компания.

С над 2000 постоянно заети служители дружеството е на 32-ро място сред топ 500 работодатели в страната и най-големият в региона на Средногорието и Община Етрополе, откъдето са повече от 85% от заетите.

Нашите работници и служители са най-ценният ни ресурс. През годините сме изградили екипи от истински професионалисти с над 120 професии. Дружеството осигурява възможности за кариерно развитие, продължаващо обучение и курсове за квалификация. Ние непрекъснато се стремим да мотивираме и развиваме своите кадри, като им даваме шанс за професионален растеж.

Ако търсиш знания и реализация, Елаците-Мед е мястото, където ще ги откриеш. Стани част от един силен и мотивиран екип – голямото семейство на Елаците-Мед и Група ГЕОТЕХМИН!

Company Video
Обяви за работа
Основна информация
Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.

Sign in

Sign Up

Registration is currently disabled.

Forgotten Password