Улично осветление ЕАД

About the Company

За компанията

Улично осветление ЕАД е най-голямото специализирано дружество за изграждане, експлоатация и поддръжка на външно изкуствено осветление в България и е част от група Геотехмин.

Улично осветление разполага с екипи от висококвалифицирани професионалисти, специализирани машини и автотранспорт, мобилна лаборатория за откриване на кабелни повреди, машина за безизкопно полагане на тръби и друга съвременна техника и механизация. Аварийни екипи реагират на сигнали денонощно, като отстраняват повреди и аварии по мрежата на уличното осветление качествено и професионално.

Улично осветление извършва дейности и изгражда мрежи ниско и средно напрежение, осветление на тунели и пътни възли на основни магистрални участъци и големи национални инфраструктурни обекти.

Ние използваме съвременни иновативни технологии и ги внедряваме успешно в модерни системи за адаптивно управление на външно и вътрешно изкуствено осветление.

С внимание и грижа подготвяме нашите служители за качествена и успешна работа и насърчаваме тяхното развитие.

Ще се радваме да се присъедините към нашия екип за изграждане на ефективна и красива градска среда!

Основна информация
Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.

Sign in

Sign Up

Registration is currently disabled.

Forgotten Password