About the Company

За компанията

ИТР Сървисиз ЕООД е динамична и бързо развиваща се компания, осигуряваща широк спектър от услуги за бизнеса в сферата на информационните технологии – разработка и поддръжка на уеб приложения, уеб хостинг, проектиране, разработка и дизайн на уеб сайтове, изграждане на корпоративна идентичност, поддръжка на изчислителни центрове, комуникационни мрежи, бизнес решения, чрез технологии на Microsoft, VMware и Unix базирани системи, VoIP системи за комуникация, поддръжка и подпомагане на потребители, ИТ консултантски услуги, търговия с компютърно и комуникационно оборудване и др.

В нашата компания работят млади и висококвалифицирани специалисти, които разполагат с възможности за професионално обучение и развитие. Фирмената култура е либерална, гъвкава, като има стремеж да съчетава потребностите на бизнеса и на отделния човек.

Ако имаш амбицията да станеш истински професионалист и да се занимаваш с интересни и сложни проекти в областта на IT, заповядай, присъедини се към нас!

Основна информация
Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.

Sign in

Sign Up

Registration is currently disabled.

Forgotten Password