About the Company

За компанията

Геотрейдинг АД е търговско дружество, основано през 2005 г. Основната ни дейност е свързана с продажба на стоки собствено производство, търговско представителство и продажби на продукти за минната индустрия в България и страни от Балканския полуостров на доказани в световен мащаб производители.

Екипът ни се състои от над 150 доказани професионалисти, които споделят фирмените ни ценности – честност и лоялност към клиентите и партньорите, професионализъм, отговорност и амбиция за успешно развитие на дружеството.

Предлагаме отлични възможности за развитие на своите служители. Доказателство за това е фактът, че голяма част от ръководния екип работи в Геотрейдинг повече от 15 години, като колегите са стартирали кариерата си от ниво специалист. Ние вярваме, че хората са важни за успеха на компанията и предоставяме възможности за работа в модерна среда и разнообразни социални придобивки. Ежегодно нашите служители имат възможност за придобиване на допълнителна квалификация и повишаване нивото на своите компетенции чрез обучения.

Ако си отговорен и амбициозен и желаеш да се развиваш в търговска компания – един от най-големите доставчици на минна техника в страната, Геотрейдинг е точното място!

Основна информация
Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.

Sign in

Sign Up

Registration is currently disabled.

Forgotten Password