About the Company

За компанията

Геотехмин ООД е основното дружество в индустриална Група ГЕОТЕХМИН. Компанията има 33-годишен забележителен опит и знакови постижения в миннодобивната индустрия, строителството, пътната инфраструктура и околната среда в България.

Ние сме сплотен екип от професионалисти, които следват принципа „Заедно можем по-добре“.
В продължение на повече от 30 години сме надежден работодател, отговорен към служителите и обществото. Създаваме среда, в която доверието и екипната работа вървят ръка за ръка с професионализма и високите стандарти на работа.
Работещите предложения се реализират, екипният дух се приветства, личният принос се уважава.

Ние споделяме натрупания опит и постижения с новите членове на екипа и предоставяме голяма гама от възможности за развитие на експертизата чрез участия в развиващи проекти, обучителни сесии и научни конференции, както и в инициативи и програми, осъществявани съвместно с дружествата в Група ГЕОТЕХМИН.

Геотехмин ООД е носител на най-високите отличия в годишните класации Топ 50+ на Камарата на строителите в България, на награда за социални инвестиции в „Инвеститор на годината“ (2020 г.), на отличие и първо място в категорията за ефективност на човешкия капитал в класацията „Топ 100 фирми“ на БТПП (2019 г.), на японската награда за качество БОСЕЙ (2010 г.), на “Бизнес хонорис кауза” и много други авторитетни отличия.

Основна информация
Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.

Sign in

Sign Up

Registration is currently disabled.

Forgotten Password