About the Company

За компанията

БЕКАСТРОЙ ЕАД, гр. Самоков е едно от големите регионални строителни дружества в България. Компанията е специализирана в широк кръг дейности: благоустройствено строителство, зимно почистване, поддържане на зелени площи, паркинги и спортни съоръжения, управление на градски отпадъци, производство и търговия с инертни материали, бетонови и асфалтобетонови смеси.

Като част от Група ГЕОТЕХМИН от 2005 г. притежаваме градивен опит в поддръжката и благоустройството на градската среда, създаваме нова визия на заобикалящата ни инфраструктура, чертаем бъдещи проекти и очакваме професионалисти, които имат желанието и експертизата да се присъединят към нашия екип.

Готови сме да окажем цялата си подкрепа и съдействие на бъдещи нови колеги за по-лесно навлизане в сложната сфера на строителството, като им гарантираме приемливи и безопасни условия на труд на наши обекти и технологични почивки с грижа за здравето.

Основна информация
Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.

Sign in

Sign Up

Registration is currently disabled.

Forgotten Password